Kamperen in familieverband: de Animaties voor kinderen - Camping Ma Prairie

Kamperen in familieverband: de Animaties voor kinderen

Onze 4-sterren camping in Canet-en-Roussillon biedt activiteiten en animaties voor kinderen en adolescenten van alle leeftijden in de periode juli-augustus. Ontdek onze infrastructuren om een maximum te kunnen genieten van uw vakantie in de Oostelijke Pyréneeën.

De kinderclub

De mini-club us geopend van maandag tot en met vrijdag in juli en augustus en ontvangt kosteloos Kinderen van 5 tot 12 jaar. Er worden er verschillende activiteiten in meerdere talen aangeboden, uw kleintjes riskeren zich in ieder geval NIET te VERVELEN!

De installaties voor kinderen:

 • Springkasteel, speeltuin
 • Mini-disco’s
 • Groepspelen (taptoe, schat zoeken)
 • Sporttoernooien
 • Creatieve ateliers
 • Spelletjes met onze MASCOTTE

 

De camping is een kinderparadijs… maar ook voor de ouders!

Op een 4-sterren camping wordt alles gedaan om kinderen bezig te houden en ouders te laten uitrusten, of om eveneens te genieten van onze faciliteiten en animaties.

Zie hier 5 goede redenen om te houden van kampeervakanties in familieverband.

 1. De kinderen leren vakantievriendjes kennen en creëren zodoende, vriendschappen die voor altijd mooie vakantieherinneringen oproepen.
 2. Klein en groot, we vinden allemaal principes terug die een beetje vergeten zijn vandaag de dag, zoals: «samenleven» ““delen” en “vriendelijkheid” welke de charme vormen van een familiecamping.
 3. Kinderen genieten van de “open ruimte», ze leren autonoom te zijn en genieten een “gecontroleerde” vrijheid.
 4. Ouders zijn gerust, want de kinderen évolueren in een veilige omgeving.
 5. Ouders en kinderen vinden elkaar terug om te genieten van een familiemoment of om een regio te bezoeken die zovéél biedt om te ontdekken.

ANIMATIES VOOR KINDEREN