Kamperen in familieverband: de Animaties voor kinderen

Kamperen in familieverband: de Animaties voor kinderen

Onze 4-sterren camping in Canet-en-Roussillon biedt animaties voor kinderen en adolescenten van alle leeftijden in de periode juli-augustus. Ontdek onze faciliteiten om maximaal te kunnen genieten van uw vakantie in de Oostelijke Pyreneeën.

De mini-club

De mini-club is geopend van maandag tot en met vrijdag in juli en augustus en ontvangt kosteloos kinderen van 5 tot 12 jaar. Er worden verschillende activiteiten in meerdere talen (Frans, Engels en Nederlands) aangeboden, dus uw kleintjes zullen zich in ieder geval niet vervelen!

Activiteiten voor de kids:

 • Trampolines, speeltuin
 • Mini-disco’s
 • Groepspellen (taptoe, schatzoeken)
 • Sporttoernooien
 • Creatieve “cursussen”
 • Spelletjes met onze mascotte

Teen hoek

Als kinderen van georganiseerde en groepsspelen genieten, geven adolescenten soms de voorkeur aan elkaar om activiteiten te doen die beter bij hun leeftijd passen. Net als de kleintjes zullen ze het watergebied met zijn glijbanen en zijn 3-sporen Pentagliss waarderen. Ze hebben ook toegang tot een speelkamer met meerdere activiteiten met gratis toegang. In het programma in deze zaal: tafelvoetbal, tafeltennis, bordspellen en biljart. We hebben een “tienerhoek” ontworpen die exclusief voor hen is gereserveerd.

Zowel kinderparadijs als paradijs voor ouders

Op een 4-sterrencamping in het zuiden van Frankrijk wordt er alles aan gedaan om kinderen bezig te houden en ouders uit te laten rusten, of om eveneens te genieten van onze faciliteiten en animaties.

Zie hier 5 goede redenen om te houden van kampeervakanties in familieverband.

 1. De kinderen maken vakantievriendjes en creëren op deze manier vriendschappen die voor mooie vakantieherinneringen zullen zorgen.
 2. Klein en groot, we vinden allemaal principes terug die tegenwoordig nog wel eens vergeten worden, zoals samenleven, delen en vriendelijkheid. Dit zorgt voor een gezellige en open sfeer, wat typisch is voor een familiecamping zoals de onze.
 3. Kinderen genieten van de open ruimte; ze leren autonoom te zijn en genieten van een “gecontroleerde” vrijheid.
 4. Ouders kunnen zich ontspannen, aangezien de kinderen zich in een veilige omgeving bevinden.
 5. Ouders en hun kinderen vinden elkaar terug om te genieten van (de kleine) familiemomentjes of om de regio te ontdekken.

ANIMATIES VOOR KINDEREN

 

Sommige elementen van de tekst zijn automatisch vertaald met Google Translate