Verwarmde Zwembaden - Camping Ma Prairie **** - Languedoc-Roussillon

Het verwarmde zwembaden

De camping met zwembad en waterglijbaan in Ma Prairie, Languedoc-Roussillon (in het zuiden van Frankrijk), biedt u de mogelijkheid om tijdens uw verblijf van vele wateractiviteiten te genieten. Geniet elke dag van 10.00 tot 20.00 uur van april tot september en geniet van twee verwarmde zwembaden en alle faciliteiten van het watergebied. Animaties worden georganiseerd om uw vakantie in Canet-en-Roussillon een echt moment van ontspanning en plezier te maken.  Geniet van onze verwarmde zwembaden.

De installaties in en om het zwembad.

Op onze camping met zwembad in Canet-en-Roussillon (in het zuiden van Frankrijk) kunt u genieten van onze watergebieden die speciaal zijn toegewijd aan uw ontspanning en plezier. Wachten op u:

  • 2 zwembaden ook in het laagseizoen verwarmd
  • 1 eiland met glijbanen voor 2-6 jaar oud
  • Een Aquagym-gebied
  • 1 peuterbad voor peuters
  • The Spacegliss: Waterglijbaan voor tieners, met een Pentagliss 3 tracks

Een ruimte voor de kinderen.

Op camping Ma Prairie hebben we een deel van het zwemterrein volledig aangepast aan de leeftijd van uw allerkleinsten. Dit gedeelte heeft een volledig verwarmd kikkerbad en glijbaneneiland. Deze delen zijn voorbehouden aan kinderen tussen 2 en 6 jaar.

Activiteiten voor adolescenten en hun ouders

Animaties en waterspelen worden georganiseerd op onze camping met zwembad in Canet-en-Roussillon tijdens de zomer in een vriendelijke sfeer. Onze activiteitenleiders zijn toegewijd om u vele activiteiten aan te bieden om u een leuk en ontspannen verblijf te bezorgen. Jong en oud, je zult het geweldig vinden!

Adolescenten (en zelfs hun ouders!) kunnen de waterglijbaan, de zogenaamde Pentagliss met 3 glijbanen, vaak waarderen.  Deze 3 banen stellen u in staat om u met meerdere personen tegelijkertijd en naast elkaar te glijden: gegarandeerd plezier voor de hele familie!

De zwemmers onder u kunnen hun borstcrawl of rugslag perfectioneren in het grote verwarmde zwembad. Anderen verkiezen misschien pootjebaden boven actief zwemmen.  Zwemmen blijft de beste manier om (weer) geleidelijk in vorm te komen, vooral na het eten van de heerlijke Catalaanse specialiteiten! Daarom organiseren we in juli en augustus cursussen “Aquafun”

Ligbedden, stoelen en parasols staan tot uw beschikking. Hier kunt u heerlijk uitrusten met de krekels op de achtergrond, eindelijk eens beginnen aan dat goede boek en/of een kleurtje krijgen van de Roussillonse zon. Kamperen is óók de tijd nemen om eens helemaal niets te doen.

Baden in alle veiligheid

Om het zwembad een fijne en ongevaarlijke plek voor iedereen te laten zijn, is het belangrijk om enkele veiligheids- en hygiëneregels in acht te nemen, zoals:

  • Het is verplicht te douchen alvorens het zwembad in te gaan.
  • Zwemshorts zijn verboden, alleen zwemslips zijn toegestaan.
  • Als u uw kind wilt surveilleren, gelieve uw schoenen in de daarvoor bestemde kastjes aan de ingang van het zwembad te zetten.

Als u meer over de veiligheidsmaatregelen wilt weten, consulteer dan de huisregels van ons zwembad.

 

Sommige elementen van de tekst zijn automatisch vertaald met Google Translate