Verwarmde Zwembaden - Camping Ma Prairie **** - Languedoc-Roussillon

Het verwarmde zwembaden

De installaties in en om het zwembad.

Een ruimte voor de kinderen.

Op camping Ma Prairie hebben we een gedeelte van ons zwembad ingericht dat geheel geweid is aan uw allerkleinsten, volledig verwarmd met kikkerbad en glijbaan eiland, aangepast aan hun leeftijd. Dit gedeelte is voorbehouden aan kinderen tussen 2 en 8 jaar.

Activiteiten voor adolescenten en hun ouders

Adolescenten(…en zelfs hun ouders!!) kunnen de waterglijbaan waarderen, de zogenaamde Pentagliss met 3 glijbanen.  Deze 3 banen, stellen u in staat om u met meerdere personen tegelijk te lanceren, naast elkaar: gegarandeerd genieten met familie!

De zwemmers onder u kunnen hun borstcrawl of rugslag perfectioneren in het grote verwarmde zwembad. De mindere liefhebbers waarderen misschien een simpel “pootjebaden”.  Zwemmen blijft de beste manier om weer geleidelijk in vorm te komen of om weer een sportieve activiteit te hervatten na de vakantieperiode. Daarom organiseren we in juli en augustus cursussen “Aquafun”

Ligbedden en parasols staan tot uw beschikking om heerlijk uit te rusten of een boek te lezen, of een kleurtje te pakken onder de zon van de Roussillon. Kamperen is óók de tijd nemen om eens helemaal niets te doen.

Baden in alle veiligheid

De toegang tot de zwembaden is vrij toegankelijk en zonder toezicht. Opdat  het zwembad een aangenaam moment zonder gevaar blijft, is het belangrijk om enkele veiligheid en hygiëne regels in acht te nemen.

Zoals:

  • Het douchen alvorens het water in te gaan.
  • Alleen zwemslips zijn toegestaan, zwemshorts zijn verboden
  • Als u uw kind wilt surveilleren, gelieve uw schoenen in de daarvoor bestemde kastjes aan de ingang van het zwembad te zetten. Als u meer over de veiligheids-en hygiëne maatregelen wilt weten, consulteer dan de huisregels van ons zwembad.