De huuraccommodaties van ‘Ma Prairie’ - Camping Ma Prairie

De huuraccommodaties van ‘Ma Prairie’

Onze accommodaties zijn bedoeld om u een aangenaam en comfortabel verblijf te bieden, vanuit welke u samen met uw reisgezelschap de mooie Catalaanse steden, stranden en bergen kunt ontdekken.

Virtuele tour

Hoe kies ik mijn huuraccommodatie op de camping?

U zult zonder twijfel het verblijf vinden dat bij u past, of dit nu een stacaravan of een bungalowtent is!
Het eerste wat u vaststelt is het aantal personen waarmee u reist en het aantal slaapkamers dat u nodig zult hebben. Voor families is het aan te raden om een accommodatie met minimaal 2 slaapkamers te kiezen. De stacaravan Grand Charme en de bungalow TAOS Family 6 zijn uitermate geschikt voor families van 6 personen en beschikken beide over 3 slaapkamers.
Het tweede waar u rekening mee moet houden is de aan- of afwezigheid van sanitaire voorzieningen. De Grand Charme bijvoorbeeld heeft één badkamer en een gescheiden toilet, de TAOS Family 6 heeft twee badkamers met toilet. Onder andere de tent LODGE biedt geen sanitaire voorziening.
Een ander element dat mee kan spelen in het maken van uw keuze is een huisdier. Uw huisdier(en) is/zijn welkom op onze camping, behalve in de “PRESTIGE” accommodaties. Hieronder vallen de TAOS 5, TAOS 6 en de Declik.

Wij bieden u de mogelijkheid om op zaterdag én zondag aan te komen.

4 luxe modellen Mobil Homes voor elk budget!

MOBIL HOME “PRESTIGE”

Mobil-home TAOS

     35      2 

Geniet van ongekende luxe op de camping in de TAOS. De TAOS is een nieuwe stacaravan met een modern interieur en trendy design, geplaatst in een groen en rustgevend decor. 
De TAOS verschijnt op onze camping in twee verschillende versies:
TAOS Family 5 personen: 35m2, een grote slaapkamer met eigen badkamer en toilet, 1 (kinder)slaapkamer met badkamer en toilet.
TAOS Family 6 personen: 40m2, een grote slaapkamer met eigen badkamer en toilet, 2 (kinder)slaapkamers, aparte badkamer en toilet.
Huisdieren zijn hier NIET toegestaan. Parkeergelegenheid dichtbij. Inclusief gasgrilplaat.

Huisdieren NIET toegestaan. Parkeerplaats dichtbij, gasgrilplaat in de prijs!

Meer weten?

Bungalow DECLIK

2/6      35      2 

De DECLIK brengt met zijn 30m2 een nieuw generatie van moderne en trendy bungalows naar ‘Ma Prairie’. Een ideaal vakantieverblijf voor families van 5 of 6 personen, met een groot verhoogd houten terras en gestileerde vormgeving met houten afwerking.

Huisdieren zijn hier NIET toegestaan. Parkeergelegenheid dichtbij. Inclusief gasgrilplaat.

Meer weten?

MOBIL HOME “COTTAGE”

Cottage II & III

Cottage à louer

De Cottage te huur is een zeer gezellig en warm type vakantieverblijf. Het is een volledig uitgeruste en moderne verhuur die u het comfort van een vakantiewoning garandeert, gekoppeld aan de charme van de sfeer van onze camping in het zuiden van Frankrijk. Het houten terras garandeert u goede tijden met familie of vrienden. Het is verkrijgbaar in twee verschillende maten:

  • Cottage II is geschikt voor maximaal 4 personen (2 aparte slaapkamers) op een oppervlakte van 26 m².
  • Cottage III is geschikt voor maximaal 6 personen (3 aparte slaapkamers) op een oppervlakte van 28,5 m².

Huisdieren toegestaan onder de algemene huurvoorwaarden.

Meer weten?

Aangepast voor mindervaliden

Cottage PMR

Geniet van onze 4-sterrencamping en het goede weer van Canet en Roussillon in een omgeving die is ontworpen voor iedereen. Deze PMR-vakantiewoning met airconditioning is geschikt voor mensen met een handicap. Het heeft een totale oppervlakte van 34 m² en is uitgerust met twee slaapkamers. Om u maximaal comfort te bieden, zijn dekens en kussens aanwezig. 

De badkamer is geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. Ruim, het maakt een gemakkelijke beweging met een rolstoel mogelijk en heeft verschillende leuningen, een inloopdouche en een douchezitje. Alle apparatuur die in deze vakantiewoning is geïnstalleerd, is ontworpen om een persoon met een handicap in staat te stellen deze dagelijks te gebruiken. De keuken en de woonkamer leiden naar een aangenaam semi-overdekt terras van 16 m².

Meer weten?

TRADITIONELE MOBIL HOMES

Mobil Home COSI

     16      2 

Een charmante, kleine Mobil Home van 16m2. De COSI is speciaal ontworpen voor 2 personen en heeft daarom 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed (140×190 cm).

Het buitengedeelte van de stacaravan bestaat uit een klein houten terras met tuinmeubelen.

Huisdieren zijn toegestaan volgens de algemene huurvoorwaarden. Parkeren op de standplaats.

Meer weten?

Mobil Home CLASSIC I en II

2/5      22/25      2 

De CLASSIC I en II van respectievelijk 22m2 en 25m2 zijn simpele, klassiek vormgegeven Mobil Homes. Voor een vriendelijke prijs zijn deze stacaravans ideaal voor families van 2 tot 4/ 5 personen. Beide modellen hebben 2 aparte slaapkamers.

De buitengedeelten van de stacaravans bestaan uit een houten terras met tuinmeubelen.

Huisdieren zijn toegestaan volgens de algemene huurvoorwaarden. Parkeren op de standplaats.

Meer weten?

Mobil Home CHARME

     32      2 

De CHARME is uitermate geschikt voor families van 2 tot 5 personen. De Mobil Home beschikt over 2 aparte slaapkamers met 1 tweepersoonsbed en 3 éénpersoonsbedden.

De GRAND CHARME is geschikt voor families tot 6 personen, met 3 aparte slaapkamers.

Deze Mobil Homes verenigen charme en functionaliteit op de perfecte manier.

Het buitengedeelte van deze Mobil Homes bestaat uit een houten terras, tuinmeubelen en voor de GRAND CHARME ook nog een zonnescherm.

Huisdieren zijn toegestaan volgens de algemene huurvoorwaarden. Parkeergelegenheid dichtbij of op de standplaats.

Meer weten?

ORIGINELE GEMEUBILEERDE TENTEN

LODGE

2/5      30      2 

De LODGE is een gemeubileerde bungalowtent in een koloniale stijl zonder sanitaire voorzieningen.

Met een oppervlakte van 30m2, waarvan 10m2 een overdekt terras, is dit een ideaal vakantieverblijf voor een familie van 2 tot 5 personen.

Meer weten?

COCO SWEET

2/4      35      2 

Een onalledaags vakantieverblijf.
De COCO SWEET is een nieuw type bungalow dat tussen een tent en Mobil Home in zit. Een originele manier om het kamperen te beleven, terwijl u toch van enige luxe voorzien bent!

De COCO SWEET is geschikt voor een familie van 2 tot 4 personen.

Meer weten?

Kussens en dekens zijn inbegrepen in al onze huuraccommodaties