De huuraccomodaties MA PRAIRIE à Canet-en-Roussillon - Camping Ma Prairie

De huuraccomodaties MA PRAIRIE à Canet-en-Roussillon

Onze accommodaties zijn bedoeld om u een aangenaam en comfortabel verblijf te bieden, vanuit welke u gemakkelijk met uw familie Catalonië, haar stranden of haar bergen kunt bezoeken voorzien van alle comfort en moderniteit. Vergeet alle vooroordelen over campings, wij bieden u verschillende traditionele huuraccomodaties maar ook trendy, stijlvolle en originele verblijven voor een mooie vakantie in Canet-en-Roussillon

Virtuele tour

Hoe kies ik mijn huuraccommodatie op de camping in Canet?

Huur een stacaravan of een bungalowtent, u vindt zonder twijfel de huuroplossing die bij u past. Het eerste criterium voor uw keuze is natuurlijk het toegestane aantal personen en het aantal slaapvertrekken. Voor families is het aan te raden om te kiezen voor op zijn minst twee slaapkamers. De stacaravan “Grand Charme” of de bungalow TAOS Family 6 zijn uitermate geschikt voor families van 6 personen met elk 3 slaapkamers. De 2e overweging is de aanwezigheid, of ontbreken van sanitaire voorzieningen, de Grand Charme biedt u 1 badkamer en een gescheiden toilet. De TAOS family 6 biedt u maar liefst 2 badkamers met toilet. Een ander belangrijk element voor het bepalen van u keuze is uw huisdier. In welke accommodaties is deze toegestaan? Op Ma Prairie, zijn huisdieren toegestaan in alle accommodaties behalve de in onze serie “PRESTIGE” waaronder vallen de TAOS 5 en 6 en de Declik.

Wij bieden u de mogelijkheid om op zaterdag én zondag aan te komen, zodat u onze camping in alle sereniteit kunt bereiken.

3 modellen luxe Mobil Homes voor elk budget!

Luxe Mobil Homes

Mobil-home TAOS

     35      2 

Geniet van een ongekende luxe op de camping wanneer u kiest voor onze lijn TAOS. De TAOS MobilHomes zijn geplaatst in een groen, rustgevend décor, ZEN! De TAOS biedt een heel nieuwe stijl stacaravan, met een moderne architectuur en trendy design. Op onze camping verschijnt de TAOS in twee versies, namelijk:

De TAOS FAMILY 5 personen, van 35m² een grote slaapkamer met eigen badkamer en toilet, 1 kinderslaapkamer met badkamer en toilet.

De TAOS FAMILY 6 personen, van 40m², onderscheidt zich van de voorgaande door zijn 3 slaapkamers.

Huisdieren NIET toegestaan. Parkeerplaats dichtbij, gasgrilplaat in de prijs!

Meer weten?

Bungalow DECLIK

De DECLIK brengt met zijn 30m² naar MA PRAIRIE de moderniteit en het trendy design van een nieuwe generatie Bungalows! Zijn gestileerde vormgeving en houten afwerking zijn niet alleen fraai om te zien, maar met zijn houten verhoogde terras, een ideaal vakantieverblijf voor families van 5/6 personen.

Huisdieren niet toegestaan, parkeergelegenheid nabij, gasgrilplaat in de prijs!

Meer weten?

Traditionele Mobil-Home

COSI

     16      2 

Charmante, kleine cottage van 16m². De Cosi is spéciaal ontworpen voor 2 personen, met 1 kamer en een tweepersoonsbed. (140×190)

Een klein houten terras en tuinmeubels maken het buitengedeelte van de Cosi af!

Huisdier toegestaan volgens de algemene huurvoorwaarden, parkeren op de standplaats!

Meer weten?

CLASSICS I en II

2/5      22/25      2 

De CLASSIC I van 22m² of de CLASSIC II van 25m² zijn simpele, klassiek vormgegeven Mobil-Homes voor een vriendelijke prijs, ideaal voor families van 2 tot 4 en respectievelijk 5 personen.

Beide modellen hebben 2 aparte slaapkamers.

Een houten terras en tuinmeubelen maken het buitengedeelte van de CLASSIC af!

Huisdier toegestaan volgens de algemene huurvoorwaarden, parkeergelegenheid nabij.

Meer weten?

CHARME

     32      2 

De CHARME is uitermate geschikt voor families van 2 tot 5 personen, met zijn 2 aparte slaapkamers, 1 tweepersoonsbed en 3 eenpersoonsbedden.

De GRAND CHARME is ideaal voor een familie van 6 personen met zijn 3 aparte slaapkamers.

Deze lijn Mobil-Homes verenigt op perfecte wijze charme en functionaliteit.

Een houten terras, een zonnescherm voor de GRAND CHARME en tuinmeubelset, maken het buitengedeelte van de CHARME af.

Huisdier toegestaan volgens de algemene huurvoorwaarden. Parkeergelegenheid nabij.

Meer weten?

ORIGINELE GEMEUBILEERDE TENTEN

LODGE

2/5      30      2 

De Lodge is een gemeubileerde bungalowtent in een koloniale stijl, die hout en tentzeil verenigt. De Lodge heeft geen sanitaire voorzieningen, een oppervlakte van 30m² waarvan 10m² overdekt terras.

2 aparte slaapkamers, een ideaal vakantieverblijf voor een familie van 2 tot 5 personen.

Meer weten?

NIEUW IN 2017: de COCO SWEET

2/4      35      2 

Een onalledaags vakantieverblijf! De COCO SWEET is een nieuw type bungalow, een kruising tussen tent en mobil-home. Een originele manier om het kamperen te beleven.

Een huuraccommodatie voor 2 tot maximaal 4 personen.

Meer weten?

Kussens en dekens zijn inbegrepen in al onze huuraccommodaties