Onze camping-standplaatsen in Canet-en-Roussillon - Camping Ma Prairie

Onze camping-standplaatsen in Canet-en-Roussillon

Kleuren…

Kardinaalsmutsen, Flessenborstels, ijzerkruid en nog veel meer soorten om te ontdekken, bieden u een florale setting van schitterende kleuren, het palet bestrijken van intens roze en de meest levendige tonen oranje, ruimte latend voor prachtige nuances geel en rood om het  schilderij af te maken.

Parfum…

Een verkoelende schaduw en aangename, warme geuren verspreid door de lokale planten en bloemen, typisch voor ons Zuid Frankrijk, zoals lavendel en rozemarijn.

Op een terrein dat rijkelijk beplant is, en waar een grote variëteit aan mediterrane boomsoorten geplant is, worden uw standplaatsen met de grootst mogelijke zorg bereid.  Onder de pijnbomen of wilgen, populieren of dadelpalmen, onze groene standplaatsen zijn over het algemeen van elkaar gescheiden door heggen van olijfwilg, Pittosporum of verschillende soorten Laurier zoals Oleander.

Ons personeel, zet zich in om uw vakantie in de Oostelijke Pyreneeën zo aangenaam mogelijk te maken.

Virtuele tour

Een camping standplaats: voor wie? Hoe?

In een tent

Tunneltent, iglo, Pyramide of Canadees, een tent is de beste manier om weer in contact te komen met de natuur. Het is de ware essentie van het kamperen, zeer gewaardeerd door puriteinen en minimalisten, maar ook door de zogenaamde kampeernomaden. Een flexibele en praktische accommodatie. Onder vrienden, familie of als koppel. Onze standplaatsen kunnen 2 tot 6 personen.

In een campingcar of caravan

De camping Ma Prairie in Canet-en-Roussillon biedt campingcar-en caravaneigenaren standplaatsen van een oppervlakte tussen de 80m² tot 100m². Al onze standplaatsen zijn voorzien van een aansluiting op het elektriciteitsnet van 10 Ampère en sommigen zijn ook voorzien water toe-en afvoer en riolering. Standplaatsen die wachten om door u gereserveerd te worden! Kom genieten van de kleuren van het zuiden en de verkwikkende geuren van een typisch Mediterrane vegetatie.

Twee soorten standplaats op Ma Prairie

  • Afgebakend door heggen en Méditerrane bomen
  • Schaduwrijk
  • Recente, sanitaire blokken nabij, die goed worden onderhouden en regelmatig gecontroleerd
  • Plaats voor tenten, caravans en kampeerwagens
  • Aangesloten op het stroomnet met een 10 Ampère (Europese Norm) voeding over het gehele kampeercomplex. en de “grand confort” standplaatsen hebben tevens een aansluiting op het water toe-en afvoer en riolering.

Standaardplaats

Van gemiddeld 80m², voor 2 tot maximaal 6 personen. Stroomvoeding:  10 Ampère (Europese Norm)

Ik ontdek

Luxe Standplaats

Van gemiddeld 100m², voor een maximaal comfort, zijn deze standplaatsen uitgerust metwater toe-en afvoer + aansluiting op het riool.
Geschikt voor 2 tot maximaal 6 personen. Stroomvoeding van 10Ampère (Europese Norm)

Ik ontdek