Onze camping-standplaatsen in Canet-en-Roussillon -

Onze camping-standplaatsen in Canet-en-Roussillon

Ontdek onze kampeerplaatsen in Canet en Roussillon

Kleuren…

Kardinaalsmutsen, Flessenborstels, ijzerkruid en nog veel meer soorten om te ontdekken, bieden u een florale setting van schitterende kleuren, het palet bestrijken van intens roze en de meest levendige tonen oranje, ruimte latend voor prachtige nuances geel en rood om het  schilderij af te maken.

Parfum…

Een verkoelende schaduw en aangename, warme geuren verspreid door de lokale planten en bloemen, typisch voor ons Zuid Frankrijk, zoals lavendel en rozemarijn.

Op een terrein dat rijkelijk beplant is, en waar een grote variëteit aan mediterrane boomsoorten geplant is, worden uw standplaatsen met de grootst mogelijke zorg bereid.  Onder de pijnbomen of wilgen, populieren of dadelpalmen, onze groene standplaatsen zijn over het algemeen van elkaar gescheiden door heggen van olijfwilg, Pittosporum of verschillende soorten Laurier zoals Oleander.

Ons personeel, zet zich in om uw vakantie in de Oostelijke Pyreneeën zo aangenaam mogelijk te maken.

Virtuele tour

Een camping standplaats: voor wie? Hoe?

In een tent

Tunneltent, iglo, Pyramide of Canadees, een tent is de beste manier om weer in contact te komen met de natuur. Het is de ware essentie van het kamperen, zeer gewaardeerd door puriteinen en minimalisten, maar ook door de zogenaamde kampeernomaden. Een flexibele en praktische accommodatie. Onder vrienden, familie of als koppel. Onze standplaatsen kunnen 2 tot 6 personen.

In een campingcar of caravan

De camping Ma Prairie in Canet-en-Roussillon biedt campingcar-en caravaneigenaren standplaatsen van een oppervlakte tussen de 80m² tot 100m². Al onze standplaatsen zijn voorzien van een aansluiting op het elektriciteitsnet van 10 Ampère en sommigen zijn ook voorzien water toe-en afvoer en riolering. Standplaatsen die wachten om door u gereserveerd te worden! Kom genieten van de kleuren van het zuiden en de verkwikkende geuren van een typisch Mediterrane vegetatie.

Twee soorten standplaats op Ma Prairie

  • Afgebakend door heggen en Méditerrane bomen
  • Schaduwrijk
  • Recente, sanitaire blokken nabij, die goed worden onderhouden en regelmatig gecontroleerd
  • Plaats voor tenten, caravans en kampeerwagens
  • Aangesloten op het stroomnet met een 10 Ampère (Europese Norm) voeding over het gehele kampeercomplex. en de “grand confort” standplaatsen hebben tevens een aansluiting op het water toe-en afvoer en riolering.

Standaardplaats

Van gemiddeld 80m², voor 2 tot maximaal 6 personen. Stroomvoeding:  10 Ampère (Europese Norm)

Ik ontdek

Luxe Standplaats

Van gemiddeld 100m², voor een maximaal comfort, zijn deze standplaatsen uitgerust metwater toe-en afvoer + aansluiting op het riool.
Geschikt voor 2 tot maximaal 6 personen. Stroomvoeding van 10Ampère (Europese Norm)

Ik ontdek

Onze kampeerplaatsen in Canet en Roussillon

Onze 4-sterrencamping ligt in het hart van de Pyrénées-Orientales, op slechts enkele kilometers van Perpignan, Saint Cyprien, Collioure en de Middellandse Zee. Profiteer bij uw reservering van vele diensten en vrijetijdsactiviteiten, voor volwassenen en kinderen! Collectieve barbecues, verwarmd zwembad met glij-eiland voor kinderen en glijbanen voor oudere kinderen, multi-steunplaatsen, bibliotheek, klimmuur … er is geen gebrek aan activiteiten op onze camping in Canet en Roussillon!

Onze kampeerplaatsen in Canet en Roussillon worden zorgvuldig onderhouden, zodat u uw verblijf in de best mogelijke omstandigheden kunt doorbrengen. Ze zijn privé en zorgen ervoor dat u zich gemakkelijk kunt vestigen op basis van uw gewoonten. In een schaduwrijke of halfschaduwrijke omgeving biedt onze camping u een onvergelijkbare natuurlijke omgeving, in het hart van een echte groene omgeving.

Boek zonder vertraging uw verblijf op een van onze kampeerplaatsen in Canet en Roussillon.

Hoe kies ik mijn camping in Canet en Roussillon?

De keuze om uw camping te boeken hangt vooral af van uw wensen en uw uitrusting. Of u nu een tent, een caravan of een camper bezit, u profiteert in alle gevallen van een kaal en onderhouden terrein waar u optimaal van uw verblijf kunt genieten. Het is privé en de toegang en limieten zijn duidelijk voor u gedefinieerd. Voor vragen staat ons team klaar om u te verwelkomen en aan uw wensen te voldoen.

Wil je een camping reserveren voor een tent?

Zoals de meeste kampeerders, heb je misschien een tent. Het is een vriendelijke manier om van uw verblijf en vakantie te genieten die erg populair is bij de jongsten. Het is ook een economische oplossing. Onze kampeerplaatsen zijn ideaal ontworpen om u op zijn best te laten wennen, zonder complicaties. Hiermee kunt u uw tent opzetten, maar ook uw voertuig gemakkelijk parkeren. U kunt dus gemakkelijk de camping en uw kampeerplaats in- en uitgaan, afhankelijk van uw wensen. Voor dagelijks dineren zult u genieten van ons restaurant, dat veel regionale gerechten biedt.

Wil je een camping voor een caravan reserveren?

De caravan is ook erg populair vanwege zijn praktische gebruik op vakantie. Eenmaal geïnstalleerd op onze caravanlocatie, kunt u met uw auto gemakkelijk op uw gemak de camping in- en uitstappen. Om u het meeste uit uw verblijf te laten halen, zijn al onze staanplaatsen uitgerust met elektrische stroomaansluitingen van 10 ampère (Europese norm – adapter vereist). Als u ook wilt profiteren van een watervoorziening en riolering, dan zijn onze comfortabele kampeerplaatsen ideaal en zullen aan uw behoeften voldoen. Toiletten bevinden zich in de buurt.

Wil je een camping reserveren voor een camper?

De camper is nog makkelijker te plaatsen dan de caravan! Het is een ideale accommodatiemodus om u in en uit te laten gaan wanneer u de regio en de wonderen die het te bieden heeft, wilt bezoeken. De camperplaatsen die wij aanbieden zijn zo ingericht en onderhouden dat u zich er gemakkelijk en zonder onaangename verrassingen in kunt nestelen. Al onze staanplaatsen zijn uitgerust met elektrische aansluitingen van 10 ampère. Als u ook aangesloten wilt worden op water en riolering, nodigen wij u uit om naar onze zeer comfortabele plaatsen te gaan die u deze diensten kunnen bieden.

Het enige wat u hoeft te doen is uw reservering te maken, te genieten van al onze staanplaatsen en te genieten van uw verblijf in het hart van de Pyrénées-Orientales en RoussillonPerpignan, Saint Cyprien of Collioure, waar gaat u heen? begin je?

 

Sommige elementen van de tekst zijn automatisch vertaald met Google Translate