Canet en Roussillon vakantiewoningen -Coco Sweet -

Coco Sweet

Coco Sweet, Ongewone en unieke accommodatie

Coco Sweet is een bijzonder ongebruikelijke vakantiewoning in Canet en Roussillon. Het is een nieuw type accommodatie gelegen tussen de tent en de stacaravan. Geïnstalleerd in 2017, kunt u in deze bijzondere vakantieaccommodatie genieten van een verblijf in een innovatieve en comfortabele omgeving. Verkrijgbaar in twee maten, Coco Sweet is ideaal voor een gezin van 2 en 4 personen.

Geniet met de vakantiewoning Coco Sweet van een originele manier van kamperen!

Coco Sweet 2 personen

     11      1 
  • Coco sweet camping Pyrennées orientales - hébergement insolite
Reserveren Coco sweet 2 pers.
BeschrijvingBeschikbaarheidDe meningCoco Sweet 4 personen

     16      2 
  • Coco sweet camping Canet en Roussillon - hébergement insolite
Reserveren Coco Sweet 4 pers.
BeschrijvingBeschikbaarheidDe meningEen vakantiewoning in Canet en Roussillon Bijzonder en comfortabel

Coco Sweet is een vakantieaccommodatie die voor u is gemaakt als u uw vakantie in een ongebruikelijke omgeving wilt doorbrengen of als u niet kunt kiezen tussen bungalow en tent. Functioneel en gezellig, het stelt u in staat uw verblijf door te brengen in een bijzonder comfortabele en volledig uitgeruste vakantiewoning. Kinderen zullen dol zijn op deze originele setting!

Deze ronde stacaravan is bekleed met canvas en heeft stevige wanden die geïsoleerd zijn. Met zijn originele ontwerp doet het ons bijna denken aan een moderne wagen uit het Wilde Westen! Gelegen in het hart van onze 4-sterren camping in Canet en Roussillon, het laat je ons zwembad en alle diensten die wij bieden hebben.

Coco Sweet vakantiewoning is voorzien van alle voorzieningen die nodig zijn in het dagelijks leven. Het heeft een ingerichte keuken (met koelkast, magnetron en kleine huishoudelijke apparaten) waar u tijdens uw verblijf kunt koken. Buiten kunt u genieten van een vakantie dichter bij de natuur dankzij een terras en tuinmeubilair. Kom en ontdek deze vakantiewoning in Canet en Roussillon zonder verder uitstel!

 

Sommige elementen van de tekst zijn automatisch vertaald met Google Translate