Ongewone accommodatie in Canet en Roussillon -

Lodge

Lodge: volledig uitgeruste tent

De Lodge is een tent in koloniale stijl die de charme van hout en canvas combineert. Met een oppervlakte van 30 m², inclusief een aangenaam terras van 10 m² beschermd door een dak, is het een zeer populaire vakantiewoning! Het is kampeergevoel, met alle comfort bij de hand. Ook wel Canvas bungalows genoemd, de lodges die we aanbieden op onze Camping in Canet bieden u alle dagelijkse benodigdheden, in een bevoorrechte omgeving. Ideaal om te genieten van een vakantie onder de zon van Roussillon!

De Lodge is ideaal voor een gezin van 2 tot 5 personen.

Lodge

2/5      30      2 
  • Location Lodge Canet
Reserveren Lodge
BeschrijvingBeschikbaarheidDe meningThe Lodge in Canet voor ongewone en ontspannen vakanties

The Lodge is een bijzondere vakantiewoning! Deze uitgeruste tent (ook wel Canvas-bungalow genoemd) biedt u het plezier van een tentvakantie in combinatie met de bruikbaarheid van uw verblijf met alle comfort die nodig is voor het dagelijks leven (en zonder uw tent te hoeven opzetten en demonteren!). Met zijn 2 aparte slaapkamers is het geschikt voor maximaal 5 personen. Voor jonge ouders kan op aanvraag een kinderbedje worden geplaatst. Lodge Canet heeft een uitgeruste keuken met koelkast, kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat en fruitpers. We houden vooral van het verhoogde en halfopen terras. Het tuinmeubilair en de ligstoelen wachten op u! Het enige dat u hoeft te doen, is zich vestigen en genieten van uw verblijf in Canet

Profiteer met Lodge Canet van het watergebied en alle diensten die we aanbieden op onze 4-sterrencamping. Dit bijzondere vakantieverblijf wacht op u voor een originele en comfortabele vakantie. Controleer zonder meer de beschikbaarheid en boek uw verblijf voor een Lodge-vakantie in Canet-en-Roussillon.

 

Sommige elementen van de tekst zijn automatisch vertaald met Google Translate