Verhuur van stacaravans Classics -

Mobil-home Classics

Gezin Stacaravan

De CLASSIC I van 22m² of de CLASSIC II van 25m² zijn simpele, klassiek vormgegeven Mobil-Homes voor een vriendelijke prijs, ideaal voor families van 2 tot 4 en respectievelijk 5 personen. Beide modellen hebben 2 aparte slaapkamers.

Een houten terras en tuinmeubelen maken het buitengedeelte van de CLASSIC af!

Classic I

2/4      22      2 
  • location camping mobil home Ma Prairie Classic Perpignan
Reserveren Mobil-home Classic 1
BeschrijvingBeschikbaarheidDe meningClassic II

2/5      25      2 
  • location camping mobil home sud de la France
Reserveren Mobil-home Classic 2
BeschrijvingBeschikbaarheidDe meningVerhuur van stacaravans voor gezinnen, een genot dankzij het klassieke model

Het is een ideale accommodatie voor gezinnen! Jong en oud zijn dol op dit ideaal ontworpen en ingerichte vakantieverhuurmodel. Het is zeer goed uitgerust en bevat alle apparatuur en materialen die nodig zijn om u een ontspannen vakantie te bieden. De keuken heeft een gootsteen, een koelkast, kookplaten, een magnetron en kleine huishoudelijke apparaten. De stacaravan Classic is een model voor vakantieverblijven met sanitair en een badkamer met douche. Heel praktisch! De lounge is bijzonder comfortabel en nodigt uit tot ontspannen met het gezin voor gezellige en onvergetelijke momenten.

Profiteer van de zon en ga zitten op het houten terras met tuinmeubelen en ligstoelen. U hoeft maar één ding te doen: uw koffers neerzetten en genieten van de zon van Canet-en-Roussillon …

De verhuur van klassieke stacaravans biedt u toegang tot alle diensten op onze camping, evenals tot het waterpark en verwarmde zwembaden.

 

Sommige elementen van de tekst zijn automatisch vertaald met Google Translate