Praktische informatie - in de Pyrénées Orientales

Praktische informatie

“Ma Prairie” bevindt zich aan het begin van het dorp Canet-en-Roussillon, op slechts 3 km van het strand. De camping opent zijn groene tuin van 4 hectare van mei tot september en hierbinnen vindt u een typisch mediterrane vegetatie. U wordt hier omringd door de geuren en kleuren van het Zuiden!

Natuur, comfort, faciliteiten, ontspanning: al 3 generaties lang ontvangt de familie GIL u voor een vriendelijke en zonnige sfeer, die de camping kenmerkt.

“Hetgeen waar wij van houden, willen wij als team graag met u delen!”

Simon en Nathalie GIL wensen jullie een prachtvakantie toe hier in de Roussillon!

Receptie elke dag geopend

Laagseizoen= van 9:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 18:00

Hoogseizoen= doordeweeks van 9:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 19:00, in het weekend van 8:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 20:00

Ons receptieteam staan voor u klaar met alle informatie betreffende uw verblijf, toeristische informatie en praktische tips.

BORGEN :

Mobilhome: Bij aankomst laat u een borgsom van 250 euro achter voor het geval wanneer er schade wordt aangetroffen in uw huuraccommodatie, voor het geval dat wij schoonmaakkosten in rekening moeten brengen wanneer u uw huuraccommodatie niet schoon achterlaat en/of voor het geval wanneer er spullen ontbreken bij vertrek. Uw borgsom krijgt u terug na de eindcontrole van uw mobilhome op de ochtend van uw vertrek. De borg kunt u in contanten, per creditcard, of in chequevorm achterlaten.

Inventaris: Onze schoonmaakploegen controleren of uw accommodatie is voorzien van alles wat u nodig heeft om een aangename vakantie door te brengen. Wij verzoeken u vriendelijk om direct bij de receptie te melden als er toch iets ontbreekt en wat er dan precies ontbreekt. Er ligt een inventarislijst in de mobilhome en bij aankomst krijgt u er ook een mee, welke u dan dient in te vullen en terug te brengen naar de receptie.

Badge slagbomen: Bij aankomst ontvangt u een badge die u nodig zult hebben om de camping op te komen en te verlaten via de slagbomen. Hier vragen wij een borg van 20 euro voor.

Bezoekers

Gasten die bezoek wensen te ontvangen van buiten de camping zijn verplicht dit voor te leggen aan de receptie. Na toestemming te hebben gekregen van de directie, mogen de bezoekers zich op het terrein begeven, onder toezicht van de campinggasten. De auto van de bezoekers moet buiten het campingterrein geparkeerd worden; de parkeerplaats is gereserveerd voor gasten. Bezoekers hebben GEEN toegang tot het zwembad, evenmin tot andere faciliteiten die gereserveerd zijn voor campinggasten.

Vertrek

Mobilhome: Voor 10h30. U dient minimaal 1 dag voor vertrek een afspraak te maken bij de receptie voor de eindcontrole die op de ochtend van vertrek plaatsvindt.

Standplaats: Voor 12h00. Indien u buiten de openingstijden van de receptie wenst te vertrekken, dienst u dit minimaal 1 dag voor vertrek door te geven bij de receptie en ons team zal u dan de verdere procedure uitleggen.

De eindschoonmaak: Deze is niet bij de huurprijs inbegrepen. Wij vragen u vriendelijk om onder andere op de volgende punten te letten= binnenkant van de magnetron schoonmaken, koelkast en vriesvak ontdooien en schoonmaken, douche en wasbak poetsen, prullenbakken legen, serviesgoed schoon en opgeruimd achterlaten. Laat niets achter in uw mobilhome, zelfs geen nieuwe producten! Sluit ook de ramen alstublieft. Mocht u lakens en/of handdoeken hebben gehuurd, leg deze dan op tafel in de woonkamer. In het geval u zegt de schoonmaak niet zelf te willen doen, heeft u ook de optie “eindschoonmaak” aan te schaffen voor 80 euro. Indien u wenst ’s morgens vroeg of ’s avonds laat te vertrekken, komt u naar de receptie om dit aan te geven. Aangezien de receptie tijdens deze vroege of late uren gesloten is, is er geen check-out mogelijk en rekenen wij VERPLICHT 80 euro schoonmaakkosten. U zult uw borg de dag ervoor terugkrijgen.

Huidieren

Huisdieren dienen gemeld te worden aan de receptie. Het inentingsboekje moet verplicht worden laten zien en honden van categorie 1 en 2 zijn verboden. De dieren dienen te allen tijde aangelijnd te zijn en vallen onder de verantwoordelijkheid van de eigenaar. Ze hebben géén toegang tot de zwembaden en toiletgebouwen. U mag uw huisdier niet alleen op uw staanplaats of in uw accommodatie laten. We vragen u erop te letten uw huisdieren buiten de camping te laten doen. Verder dient u hun uitwerpselen op te ruimen met de daarvoor bestemde zakjes die u bij u heeft en ook in de buurt van de receptie hangen. Naast de afwasbakken van het toiletgebouw 3 bevindt zich een speciale douche voor huisdieren, welke u gratis kunt gebruiken. Wij verzoeken u vriendelijk netjes om te gaan met het materiaal en de douche na gebruik schoon achter te laten.

Veiligheid

De huisregels en ontruimingsprocedure hangen bij de ingang van de camping, tegenover het receptiegebouw. Ook hangen de ontruimingsprocedure bij de toiletgebouwen. De directie is niet aansprakelijk in geval van diefstal. Voor de veiligheid van uw spullen kunt u bij de receptie kluizen lenen. In een medisch noodgeval komt u naar de directie toe of belt u het noodnummer dat naast de huisregels hangt.

Slagbomen

De slagbomen sluiten tussen 23h00 en 7h00. De slagbomen worden bediend met een badge die u bij aankomst (tegen een borg) krijgt bij de receptie. Er mag maar 1 auto per plek de camping op.

Wees voorzichtig: rijdt nooit achter een ander voertuig aan en forceer ook niet de doorgang, zo loopt u niet het risico dat de slagboom op uw voertuig neerkomt.

Parkeergelegenheid

Per plek is 1 auto toegestaan. Vaak kunt u op de standplaats of plaats van de mobilhome parkeren. Mocht uw parkeerplaats ergens anders zijn, wordt dit uitgelegd aan de receptie. Wilt u dan ook zo vriendelijk zijn uw voertuig op uw kampeerplaats te parkeren, behalve wanneer dit écht niet mogelijk is.

Verkeer

Verkeer is toegestaan tussen 7h00 en 23h00. De maximale toegestane snelheid is 10km/u. voertuigen worden verzocht rekening te houden met de andere vakantiegangers en zo min mogelijk geluidsoverlast te veroorzaken. Na 23h kunt u niet meer door de slagbomen, maar u kunt nog wel uw auto op de parkeerplaats van de receptie parkeren en te voet naar uw standplaats of huuraccommodatie te gaan!

La vitesse est limitée à 10km/h.

Les motos et véhicules bruyants sont priés de respecter la tranquillité des vacanciers en limitant au maximum les nuisances.
Au-delà de 23h00, l’accès au niveau des barrières étant impossible, merci de stationner à l’extérieur du camping et de retourner à pied à votre emplacement.

Laten we samen het milieu beschermen!

Sorteer het afval, bespaar energie (door de airco uit te zetten wanneer de ramen open staan) en respecteer de natuur op de camping. Help ons de verspilling van water tegen te gaan door uw kinderen niet in het sanitair te laten spelen en uw auto niet te wassen.

Daarnaast scheiden wij afval en we vragen u vriendelijk hetzelfde te doen! De afvalruimte bevindt zich naast de ingang van de camping en bestaat uit meerdere containers die verschillende inhouden hebben. De groene container: voor het glas. De gele container: voor de aangegeven plastic verpakkingen, papier, karton en blik (leeg en schoongemaakt). De grijze container: voor al het overig keukenafval. Het is absoluut verboden om grofvuil in de containers te deponeren. Tuinstoelen, tenten, keukenapparatuur kunt u ernaast zetten.

Handige & belangrijke telefoonnummers en informatie

TOERISMEBUREAU van Canet en Roussillon: +33 (0)4.68.86.72.00 

MEDISCHE NOOD OF BRAND SLECHTS ÉÉN NUMMER : 112

ARTSEN

  • DR LABARTHE : +33 (0)4.68.80.36.30- 50 rue Joseph Lafon, Canet village
  • DR MAAROUF MOUSTAFA : +33 (0)68.73.26.56- 50 rue Joseph Lafon, Canet Village

KINESITHERAPISTEN

  • +33 (0)4.68.80.30.46 – 46 rue Joseph Lafon, Canet Village
  • PHARMACIE
  • Au Village : +33 (0)4.68.80.33.98, 50 rue Joseph Lafon, Canet Village
  • PHARMACIE DE GARDE/Emergency : +33 32 37

DIERENARTSEN

  • +33(0)4.68.73.08.20 Clinique des sables, 16 Impasse Jacques Cartier- Canet Plage 

TANDARTS

  • +33 (0)4.68.80.40.04, 37 Avenue de la Méditéranée- Canet Plage

 

Sommige elementen van de tekst zijn automatisch vertaald met Google Translate