Bungalow DECLIK - Campingbungalow in Canet en Roussillon

Bungalow DECLIK

Een moderne bungalow

met zijn 30m² naar MA PRAIRIE de moderniteit en het trendy design van een nieuwe generatie Bungalows! Zijn gestileerde vormgeving en houten afwerking zijn niet alleen fraai om te zien, maar met zijn houten verhoogde terras, een ideaal vakantieverblijf voor families van 5/6 personen.

Het verhuurmodel van DECLIK is een bungalow met airconditioning, evenals plancha en televisie.

Bungalow DECLIK

2/6      32      2 
  • location mobil home 4 étoiles Canet en Roussillon
Reserveren Bungalow DECLIK
BeschrijvingBeschikbaarheidDe meningEEN COMFORTABELE CAMPING BUNGALOW

Met het model DECLIK vakantieverhuur wordt kamperen in een bungalow gedaan met alle dagelijkse benodigdheden. Dankzij de twee aparte slaapkamers kunt u genieten van een vakantie met familie of vrienden. Voor jonge ouders kan er een extra bed bijgeplaatst worden voor je baby. Daarnaast heeft de DECLIK kampeerbungalow een functionele keuken (met koelkast, magnetron, kookplaat en afzuigkap), een badkamer (met douchecabine en badmeubel) en aparte toiletten. Voor buiten nodigen we u uit om te profiteren van het houten terras dankzij het tuinmeubilair dat we tijdens uw verblijf tot uw beschikking stellen. Je hoeft alleen maar je koffers te zetten, in een ligstoel te zitten en te genieten van je verblijf!

Ontdek onmiddellijk de beschikbaarheid van deze vakantiewoning en geniet van uw verblijf in Canet en Roussillon, op onze 4-sterrencamping, dankzij dit model bungalow te huur. Net als al onze verhuur, biedt het u toegang tot alle diensten van onze camping, evenals tot het watergebied. Een fijne vakantie met je Ma Prairie camping!