Activiteiten en interesses - Canet en Roussillon - Camping Ma Prairie

Activiteiten en interesses – Canet en Roussillon

Activiteiten en interesses

Bij de camping van canet

DE Bar – Restaurant

Restaurant Ma prairie

Van 9.00 tot 11.00, het restaurant biedt jullie een tradionnele keuken met typische Catalaanse recepten, goed geselecteerde wijn uit de regio met als favoriet de wijn uit de “Domein van la Perdrix”, giromatig gehuld in wijngidsen. De passie voor onze Catalaanse gastronomie erfenis is één van de criterium “Qualité Sud de France” label.

Ondekt de catalaanse specialiteiten uit de regio

Het waterpark

Farniente au bord de la piscine Chauffée

Vanaf mei tot September, van 10.00 tot 20.00, u kunt genieten van 2 verwarmende zwembaden waarvan één voor kinderen van 2 tot 6, met alle accommodaties rondom.

 • 2 verwarmde zwembaden
 • 1 speelplein voor kinderen van 2 tot 6
 • 1 waterglijbaan met 1 Spacegliss en 3 pentagliss.

In Juli en Augustus het animatieteam organiseert alle soort activiteiten bij en rond het zwembad.

Ontdekt het waterpark

Voor de kinderen

Animations enfants dans le camping 4* Ma Prairie - Canet en Roussillon

Kamperen is de perfecte gelegenheid voor de kinderen om nieuwe vriendjes te maken. Ze kunnen vrij rondlopen en deelnemen aan alle soorten activiteiten. Een kans voor jullie ouders om even te komen.

Een animatie team Franse, Engelse en Nederlandse talig is de hele dag aanwezig.

Ontdekt onze kinderen activiteiten.

Het sportcomplexe terrein

Op het sportterrein kunnen sporten als voetbal, basketbal, volleybal, handbal, tennis en badminton gespeld worden. Verderop is er ook een tennistafel en een jeu de boule terrein.

In hoogseizoen worden alle soorten toernooien door onze animatie team georganiseerd.

Nieuw: een keer per week laten we een klimmuur komen om jullie de klim plezier te laten ontdekken. Deze activiteit wordt door professionele begeleiders aangeboden.

Fitness zaal

Onze fitnessruimte is toegang vrij en alleen voor volwassenen. Ze heeft een aantal machines geschikt voor elke doel.

 • 2 elliptical apparaten
 • 3 fietsen
 • 1 speed biking fiets

Fietsen te huur

Balade en vélo autour de l'étang de Canet en Roussillon au départ du camping Ma Prairie

Het landschap rond Canet leent zich perfect uit voor fietstochten door wijngaard. Fietsen voor groot en klein met kinderzitjes en karretjes zijn te huur bij de receptie van de camping.

Fietsen is een milieuvriendelijk vervoer, alleen of met de hele familie!

Our equipment:

 • fietsen voor volwassenen
 • fietsen voor kinderen
 • karretjes
 • kinderzitjes
 • Helmen en reparatie kit

Canet en Roussillon en omgeving

Wijndegustaties en concerten bij “Le domaine de la Perdrix”

Elke donderdag avond in Juli en Augustus, worden jullie verwelkomen door Virginie en André Gil in de wijnkelder van hun wijngaard voor een sfeervolle degustatie. Na deze uitgemunte proeverij zal André de barbecues aanzetten voor een diner met livemuziek.

“Le Domaine de la Perdrix” wordt door André Gil de broer van Simon de eigenaar van de camping Ma Prairie. Het domein bevindt zich in het dorp Trouillas. Ongeveer 15 km van Perpignan en 26km van Canet en Roussillon. Een halfuurtje rijden om een onvergetelijk ervaring te beleven!

Wijnen is de familieaangelegenheid bij de Gils!

Ontdekt het Domein de la Perdrix, hun geschiedenis en het animatieprogramma.

Sport activiteiten aan het strand

Canet en Roussillon en Saint Cyprien hebben de langste stranden van de Pyrénées Orientales en bekent voor het oefenen van kite, windsurfen en standup paddle.

Goed om te weten dat deze vakantieoord een goede animatieprogramma en een grote assortiment aan activiteiten te bieden heeft.

Outdoorsports en watersports

Rotsen beklimmen, wild watersport, canyoning via-ferrata ! Voor degene die dol op buiten activiteiten zijn, kan onze partner Deversud Pyrénées Orientales u de beste plekken in de régio laten ontdekken. Onder andere Les Gorges de Galamus voor een dag canyoning met het hele familie, een trektocht naar de top van de Canigou of een wandeling langs de via ferrata om de uitzichten van en naar Saint Paul de Fenouillet te bewonderen.

Voor beginners of gevorderen zijn er magische plekken te ontdekken!

Georganiseerde excursies

Een grote aanbod excursies met vertrek nabij onze camping wordt u door onze partner “Cars Verts voyage”aangeboden. Eendaagse busreis naar Barcelona met of zonder rondleiding, het Nou Kamp museum (voor de voetbal fans), Het Gele Trein, Andorra, Figueras en het Dali museum, Het kanaal du midi….

Het gehele programma voor de zomer is in de lente beschikbaar
Ontdekt de regio

Europa zwemcentrum

Het 4 steren camping Ma Prairie bevindt zich op een paar honderd meter loopafstand van het Europazwemcentrum. Voor alle internationale competities, is Ma Prairie het ideale plekje om te verblijven.